Handelsbetingelser

Fortrydelsesret
Du har altid 14 dages returret, når du handler på boutiquededenroth.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du har modtaget din vare.

Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenlyst forringer varens salgsværdi. Omkostninger til returnering skal du selv afholde. For praktiske detaljer - se punktet "Reklamation og varereturnering".

Fortrydelse kan også ske ved at nægte modtagelse af varen ved at overdrage varen til postvæsenet.

Når du fortryder dit køb, tilbagebetales købesummen naturligvis til dig. Dette gøres ved en overførsel til din bankkonto, når vi har fået varen retur og har kontrolleret, at den lever op til reglerne om fortrydelsesretten. Det er derfor vigtigt, at vi får oplyst dit registreringsnummer og kontonummer, og at du vedlægger kopi af din faktura på tøjet.

Ved varereturnering bedes varen sendes til:

Boutique Dedenroth
Stændertorvet 2, gården
4000 Roskilde
E-mail: [email protected]

Bemærk - vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, eller afhenter pakker sendt til pakkeshops.

boutiquededenroth.dk tager forbehold for tastefejl, prisfejl og udsolgte varer.

JUL 2022: Julegaver kan returneres tom. d. 15 januar 2023.

 

Bestilling
På boutiquededenroth.dk kan du kun bestille varer via vores hjemmeside. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du altid mere end velkommen til at kontakte os på telefon 46 32 68 17 eller mail [email protected]

Alle priser på websitet er inkl. moms og andre afgifter.

Når du handler med boutiquededenroth.dk indgås aftaler på følgende sprog: Dansk.

boutiquededenroth.dk opdateres dagligt.

Der er ikke mulighed for at se tidligere ordrer via et login på hjemmesiden. Hvis du ønsker, at modtage et nyt eksemplar af din ordrebekræftelse, kan du sende en mail til [email protected]


KØB trin-for-trin

Find den ønskede vare.

Kom varen i indkøbskurv ved at klikke på symbolet "Køb".

Derefter kan du fortsætte din søgning, hvis du skal handle mere.

Fortryder du indholdet, eller ønsker du at foretage rettelser og fx ændre antallet af varer, kan du henholdsvis slette på slet-knappen eller rette i boksen med antal. 'Opdater kurv', hvis du vil se prisen efter ændringerne.

Herefter går du til kassen. Skærmbilledet hedder "Gå til kassen".

På næste skærmbillede vælger du betalingsform og forsendelse.

Herefter skal du indtaste kundeoplysninger og eventuel anden leveringsadresse. Klik "Forsæt".

Bekræft ordre - opsamling af bestilling og data, du har indtastet.

Din bestilling bliver først afsendt, når du klikker på "Afslut køb". Hvis du inden da forlader siden, er købstransaktionen ikke gennemført.

Systemet sender dig straks en ordrebekræftelse på den mailadresse, du har opgivet under kundeoplysninger.

Når din bestilling er ekspederet, modtager du igen en automatisk meddelelse.


Betaling

Hos boutiquededenroth.dk kan du betale med følgende betalingskort: Dankort, Visa/Dankort, Visa Electron, Visa, Mastercard, Maestro, JCB og American Ekspress. Betaling bliver først trukket på din konto, når varen sendes. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Når du betales med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internetbutik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på DKK 1.200, når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.

De oplysninger, du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken boutiquededenroth.dk eller andre har mulighed for at læse disse oplysninger.